Skip to main content

Cum să primești candidații în Mingle folosind linkul de aplicare

software recrutare


Folosind Mingle, poți primi candidații din mai multe surse direct în baza ta de date. Fie că folosești platformele de joburi, LinkedIn sau Social Media, poți organiza într-un singur loc aplicațiile tuturor candidaților și urmări sursele din care aceștia provin.

Iată cum funcționează:

Când adaugi un job în Mingle, se creează un link personalizat pentru acesta. Acest link duce către pagina de aplicare a jobului, unde candidații îi vor putea vizualiza detaliile și vor putea aplica.

Linkul fiecărui job poate fi pus pe orice platformă pentru a direcționa candidații către pagina de aplicare a acestuia, astfel ca ei să ajungă în baza ta de date din Mingle. 

Pentru a găsi linkul unui job, intră în secțiunea Joburi și dă click pe butonul Promovează din dreptul acestuia:
pPromovare job

Vei ajunge pe pagina de promovare a jobului, unde vei găsi toate opțiunile de promovare existente. 

software recrutare

Mergi în dreptul platformei pe care dorești să o conectezi cu Mingle și dă click pe Promovează. Se va deschide un pop-up în care vei găsi linkul de aplicare pentru platforma respectivă. Asigură-te că folosești linkul specific fiecărei platforme - acest lucru îți va permite să înregistrezi corect sursa din care vin candidații.

Odată ce ai generat linkul, copiază-l. Mergi apoi pe platforma pe care îți dorești să adaugi jobul și conectează-l de pagina sa de aplicare din Mingle. Iată cum poți face asta pentru fiecare platformă: 

1. Cum să adaugi linkul de aplicare externă pe LinkedIn

În ecranul de promovare al jobului de pe Mingle, mergi către chenarul LinkedIn Jobs și dă click pe Promovează. Copiază linkul care apare în pop-upul deschis. 

software recrutare

În continuare, folosește acest link pentru anunțul de pe LinkedIn. Adaugă sau editează un job pe LinkedIn. Vei putea introduce linkul atunci când îl configurezi și ajungi la pasul Applicant Options

Acolo, din meniul Receive applicants by alege opțiunea External Website. În câmpul Website address adaugă linkul copiat anterior din Mingle:

software recrutare


Și gata! Jobul publicat pe LinkedIn va duce candidații către pagina de aplicare din Mingle. Iar odată ce aceștia aplică, vor fi salvați în baza ta de date.

2. Cum să adaugi linkul de aplicare externă pe eJobs

În ecranul de promovare al jobului de pe Mingle, mergi către chenarul eJobs și dă click pe Promovează. Copiază linkul care apare în pop-upul deschis.

Mingle software recrutare

În continuare, adaugă acest link la anunțul de pe eJobs.

Fie că adaugi un job nou sau modifici unul existent, vei avea această opțiune în Setările Jobului, în secțiunea Tip Aplicare. Acolo, alege opțiunea Aplicare externă. În câmpul URL aplicare externă adaugă linkul clinkul copiat anterior din Mingle.

software recrutare


Și gata! Jobul publicat pe eJobs va duce candidații către pagina de aplicare din Mingle. Iar odată ce aceștia aplică, vor fi salvați în baza ta de date.

Notă: eJobs permite această opțiune doar pentru anunțurile de tip Business, Premium și Video. Dacă ai un anunț standard, poți adăuga linkul de aplicare în descrierea jobului și să menționezi candidaților că doar aplicațiile primite prin acel link vor fi luate în considerare.

3. Cum să adaugi linkul de aplicare externă pe BestJobs

În ecranul de promovare al jobului de pe Mingle, mergi către chenarul BestJobs și dă click pe Promovează. Copiază linkul care apare în pop-upul deschis.

software recrutare

În continuare, adaugă acest link la anunțul de pe BestJobs. 

După ce adaugi jobul și îl activezi pe BestJobs, vei fi direcționat către o pagină de Promovare. Pe această pagină, vei putea alege o opțiune de promovare. 

Odată ce ai ales oricare dintre opțiuni, va apărea în josul paginii un câmp cu titlul: Adaugati URL pentru aplicare prin sistem propriu. Introdu linkul copiat din Mingle în acel câmp și salvează anunțul.

software recrutare


Și gata! Jobul publicat pe BestJobs va duce candidații către pagina de aplicare din Mingle. Iar odată ce aceștia aplică, vor fi salvați în baza ta de date.

Notă: BestJobs permite această opțiune doar dacă selectezi oricare dintre opțiunile de promovare oferite de platformă. Dacă nu selectezi nicio opțiune, nu vei putea adăuga linkul extern. În acest caz, poți adăuga linkul de aplicare în descrierea jobului și să menționezi candidaților că doar aplicațiile primite prin acel link vor fi luate în considerare.

4. Cum să adaugi linkul de aplicare externă pe Hipo

Pentru a include un link de aplicare externă anunțurilor tale de pe Hipo, îți recomandăm să iei legătura cu Account Managerul tău cu această solicitare. 

Pentru a obține linkul jobului care trebuie inclus în Hipo, mergi în ecranul de promovare al jobului de pe Mingle, selectează chenarul Hipo și dă click pe Promovează. Copiază linkul care apare în pop-upul deschis. Poți trimite acest link către Account Managerul de la Hipo atunci când transmiți solicitarea.

software recrutare

Comments

Top articole pentru HR

10 modele de e-mailuri esențiale în recrutare

85% dintre recrutori  apelează la e-mail drept canal principal de comunicare și interacțiune cu aplicanții. E-mailurile de recrutare sunt principalele – dacă nu singurele – modalități prin care poți contacta potențialii candidați, de aceea este atât de important ca acestea să fie bine formulate.  În timp ce modelele de e-mail pot fi o armă secretă foarte valoroasă în economisirea timpului, acestea trebuie personalizate cu grijă pentru a adresa nevoile individuale ale candidaților. Un  studiu efectuat de IBM  relevă că mai mult de 20% dintre candidați nu se simt bine informați în timpul procesului de recrutare, ceea ce contribuie la o experiență de angajare neplăcută. Dacă e-mailurile pe care le folosești în timpul recrutării sunt incomplete sau sunt percepute drept mesaje standard, candidații ar putea ajunge să se simtă mai degrabă ca o povară decât ca potențiali angajați valoroși.  Modelele de e-mail sunt totuși un bun punct de plecare pentru simplificarea sarcinilor repetitive care v

Cum să scrii și să promovezi un anunț de angajare (și un model gratuit)

Înainte de a începe să lucrezi la anunțul de angajare și să-l promovezi, acordă-ți puțin timp pentru a „face cunoștință” cu candidatul modern. Ce trebuie să știi în mod special despre acesta este că cel mai probabil își caută job în mai multe locuri și că își folosește telefonul mobil pentru asta. Iar în timp ce site-urile de joburi continuă să fie principala sursă de căutare, mai mult de jumătate din candidați folosesc și platformele de social media pentru a-și găsi un job. Fă cunoștință cu candidatul modern În prezent, candidații petrec până la 15 ore pe săptămână căutându-și un nou loc de muncă, iar cel mai probabil își folosesc telefonul sau laptopul pentru asta. Mai mult de jumătate din căutările de joburi sunt făcute de pe mobil – de aceea angajatorii care construiesc un proces de aplicare optimizat pentru mobil au de două ori mai multe șanse să primească aplicații de calitate. Cum poți ajunge la candidați? Nu există o formulă magică în recrutare. Mai degrabă, există o varietate

Ghid de interviu: cum să susții un interviu structurat

Pentru a lua cea mai bună decizie de angajare, ai nevoie să evaluezi candidații în mod egal și să îi compari cu ușurință. Pentru asta, interviul structurat este cel mai bun instrument pe care îl poți folosi. Acesta îți permite să adresezi tuturor candidaților un set prestabilit de întrebări pe baza cărora să compari răspunsurile în mod obiectiv. În acest articol am inclus un ghid complet pentru susținerea unui interviu structurat, de la elementele pe care acesta trebuie să le conțină și până la pașii pe care să-i iei pentru a-l defini.  Ce este un interviu structurat? Interviul structurat este acel tip de interviu pentru care stabilești încă de la început întrebările pe care le vei adresa candidaților, ordinea lor și sistemul de notare pe care îl vei folosi pentru a îi evalua.  În cadrul unui astfel de interviu, întrebările adresate sunt strâns legate de cerințele de bază ale rolului, așa cum reies din descrierea acestuia. Răspunsurile la aceste întrebări sunt apoi notate folosind un s

Care sunt cele mai bune întrebări de interviu și cum să evaluezi răspunsurile

Fie că ești un intervievator cu experiență sau te afli la început de drum, cel mai probabil îți dorești să găsești întrebările potrivite pentru toate tipurile de interviu pe care le susții. De la întrebările generale până la cele specifice postului, sunt multe opțiuni din care să alegi.